For nogle uger modtog jeg denne mail fra en tidligere kursist. Den rørte mig virkelig. Du, kære læser, har fået lov at læse med:

“Jeg fik lige lyst til at fortælle dig, at vi nu har tvillinger på knap 7 mdr. Jeg ved bare helt ind i hjertet, at det arbejde, vi gjorde både før og efter den workshop jeg deltog i for 2 år siden, gjorde vores chancer bedre. I 3. forsøg blev jeg gravid med tvillinger. Lidt et chok, men hvor ER vi taknemmelige! Jeg bar dem tiden ud, og de er sunde og fine. Det føles godt at have givet dem det bedste udgangspunkt med gode celler og en næret krop. Jeg anbefaler dig og din bog, hvor jeg kan.

Jeg har af og til tænkt på de andre kvinder til workshoppen. Hvordan det gik med dem? Den ene mødte jeg til et foredrag om fødsler på hospitalet. Og en anden mødte jeg til et foredrag om fertilitetsbehandling. Jeg kunne se på hendes blik, at det endnu ikke var lykkedes for hende. Det gjorde ondt på mig. Det gør det stadig. For en halv time siden mødte jeg en af de andre med en barnevogn og en på samme alder som mine. Sikke en verden fuld af følelser på denne fertilitetsrejse. ” Kh A. 

Jeg har fået lov til at dele dette fine fotos af A’s nuttebasser. Mit hjerte smelter. Se lige.

 

Næste FertilityTreat er den 13. september.

Hvad tænker du?