punalpinHvis du læste med i sidste uge, kan du måske huske, at ekstrakt af granatæble og galangarod ser ud til at kunne forbedre sædkvaliteten hos (nogle) mænd.

Ellers kan du læse med her.

Anyway. Jeg har fået tilsendt en prøve fra det firma, der sælger produktet*. Og da jeg ikke personligt har nogen sædkvalitet, der skal forbedres pt., tænker jeg, at det er langt mere frugtbart at donere de tre måneders forbrug til en, der har.

Men hvem skal have det?

Det må vi se.

Jeg vælger en ud blandt de mænd med (let) nedsat sædkvalitet, jeg hører om eller fra i den næste uges tid (kvinder må gerne skrive på deres mænds vegne).

Allerhelst ville jeg gerne følge produktet på sidelinjen. Så det optimale ville være, hvis der bliver taget en opfølgende sædprøve efter de tre måneders forbrug  OG du/ I vil skrive til mig angående resultatet, men det er ikke en forudsætning.

Måske er det dig?

Måske er det din mand?

Anyhow. Skriv gerne herunder, hvis du er interesseret. Hvis du synes, det er for personligt, så send bare en mail til nanna(snabela)stigel.dk og fortæl helt kort, hvorfor jeg skal sende det til dig.

(Der er til tre måneders forbrug i pakken, hvilket svarer til en værdi af 1350 kroner).

 

*Det er sådan noget en del firmaer gør i håb om at få omtale. Og ind imellem lykkes det dem (som i dette tilfælde), men jeg gør det sjældent og KUN i de tilfælde, jeg synes, det giver mening for dig, kære læser. Jeg har ingen økonomisk interesse i produktet. 

 

Hvad tænker du?