Se lige en smuk mave!

mave (1) lotte

Den sendte Lotte til mig for et par uger siden.

Hun kontaktede mig for knap et år siden efter en ufrivillig abort, og inden hun skulle starte i fertilitetsbehandling. Lotte døjede desuden med lind afføring, forhøjede antistoffer mod skoldbruskkirtlen (anti-TPO) samt døjede med urenheder og træthed.

Vi ryddede op i hendes kost, fjernede nogle af de fødevarer, jeg havde under mistanke i forhold til den autoimmune reaktion, hun havde på skjoldbruskkirtlen. Fødevarer som muligvis også påvirkede den diarrélignende tilstand, hun havde døjet med lige så længe, hun kunne huske. Desuden supplerede vi med tilskud, der hvor der var tegn på mangler.

Her er hvad Lotte på 40 år selv skriver om behandlingen:

“Nanna har hjulpet mig med at optimere mine chancer for at blive gravid ved fertilitetsbehandling. Jeg blev gravid i første forsøg og er i dag i uge 32. Jeg har altid været meget interesseret i kostens indvirkning på vores helbred og psyke og har levet “sundt”, men Nanna fandt de sidste brikker, der manglede at falde på plads i min krop. Nanna er en sjælden dygtig ernæringsterapeut og jeg anbefaler hende på det aller varmeste til alle, som ønsker selv at tage ansvar for deres liv og helbred. TAK Nanna!”

Selv tak, siger jeg bare.

 

 

Hvad tænker du?